Tuesday, 8 May 2012

menjelangnya peperiksaan n munculnya cuti gawai...yuhuuu!!

anak2 ikum BM2...CHAIYOK CHAIYOK!!!!sayang kamu semua...
macam biasalah minggu exam sungguh memberi tekanan kepada pelajar seperti aqu,,namun usaha dan motivasi diri perlu ditingkatkan..minggu exam mampu membuatkan aqu mengKHATAMkan buku especially buku subjek Falsafah dan Pendidikan di Malaysia,,uittt..nebes nyawa..dahlah 1st degree..pa2 pun chaiyok2 wat rakan sekelas aka anak2 ikum Bm2 (Rose ,Cor, Wan, Vid, Beth, Nisah, Enny, Jarau, Jac, Krol, Am, Pauline, Nad, Sill, Syam n Vic)..siap senarai g nama ktq org ya..haha!!n sebelum ya jwak tq very much kepada lecturer yg dah ajar n berik bimbimbangan selamak tok..n mintak ampun sebab terlampau banyak dosa yg pnah dipolah,,hekhek!! alu sedih tewk nak?? apa2 pun,,selamat maju jaya geng..n wat rakan2 yg lain selamat maju jaya jwak,,sama 2 kita berkorban,,ceyh,,ko ingat kambing nak dikorban,,    

Thursday, 1 December 2011

novel tym!!!

WASILAH CINTA WEERA da bezzzzzz!!!!






terbaekk lah!! jalan cerita novel ni sgt lah menarik..takder rase bOring pun bace nOvel ni ..karya oleh Rose Harissa..2 hari jer aqu bace dah setengah muke surat aqu habiskan..tak sabar nak habiskan nOvel ni..tOuching habis lah aqu bace nOvel ni..

Wednesday, 23 November 2011

say HI tO blOg...

bermulalah aqu berjinak-jinak gn BLOG tanggal 24 November 2011 atas bantuan my belOved cOusin (DNAS) , bukan nama sebenar..haha~tq 4 everything,,tapi bantuan nya x lah banyak gilak,,mungkin mOk mintax tolong jwak baruk terhasil blOg 2k..
ada sebab aqu mOk mOlah blOg 2k..faktOr  nye bab aqu suka layan mbaca blOg org,,,haha~ok lah..setakat 2k jax,,njoy ur life!!!smile olwaz like me... :D